Köp en nalle


Årets bästa mjukisdjur, nallebjörnen Stiffe!

Tillsammans med Teddykompaniet i Båstad har Stiftelsen tagit fram världens gosigaste mjukisdjur, nallebjörnen Stiffe. Samarbetet med Teddykompaniet startade 2009.

 

Varje såld Stiffe ger 20 kronor till barnen

Alla pengar som kommer in från försäljningen går direkt till att stödja de sjuka barnen och deras anhöriga. För att göra miljön på sjukhuset bättre för barnen köper Stiftelsen in spel, leksaker, pussel, böcker, filmer och pysselmaterial. Vi anordnar också många aktiviteter; till exempel har vi clownverksamhet, Pippi-dagen, det kommer ”kändistomtar” på besök och mycket, mycket annat. 

Stiffe, en kompis till barn i alla åldrar

Även de allra minsta barnen kan leka med Stiffe, nallen är lämplig för barn från 0 år. Vår nalle är:  

  • Barnsäker
 
  • Tillverkad av giftfritt material
 
  • Eld- och flamsäker
 
  • Inga tillsatta flamskyddsmedel
 
  • Återvinningsbar
 
  • Maskintvättbar i 40° och kan torktumlas skonsamt

Produkterna är också testade enligt de säkerhetskrav som gäller i Sverige och Europa och har fått märkningen CE enligt EN71. Läs mer om det här. Det är en fin gest att bry sig om och hjälpa andra, och det gör du när du köper Stiffe. Därför tycker vi också att Stiffe är världens snällaste julklapp.

Var hittar jag Stiffe?

Stiffe finns att köpa på Pressbyrån på Karolinska i Solna och Huddinge på teddykompaniet.se och nalleriet.se.

Info om övriga inköpsställen vänligen kontakta Teddykompaniet på info@teddykompaniet.se eller gå in på teddykompaniet.se.


Vi använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli bättre. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. Läs mer