Årets bästa mjukisdjur, nallebjörnen Stiffe!

Tillsammans med Teddykompaniet i Båstad har Stiftelsen tagit fram världens gosigaste mjukisdjur, nallebjörnen Stiffe. Samarbetet med Teddykompaniet startade 2009.

Nallebjörnen Stiffe är en gullig kompis, både på in- och utsidan! Köp nallen till någon du tycker om och bidra samtidigt till Stiftelsens arbete med att göra vardagen på Astrid Lindgrens Barnsjukhus lättare för de sjuka barnen. Varje gång någon köper Stiffe går 20 kronor till lekterapi, clowner och inspirerande lekrum.

Stiffe finns att köpa på Pressbyrån på Karolinska i Solna och Huddinge, på teddykompaniet.se och nalleriet.se.

Info om övriga inköpsställen vänligen kontakta Teddykompaniet på info@teddykompaniet.se alt. teddykompaniet.se/

Varje såld Stiffe ger 20 kronor till barnen

Alla pengar som kommer in från försäljningen går direkt till att stödja de sjuka barnen och deras anhöriga. För att göra miljön på sjukhuset bättre för barnen köper Stiftelsen in spel, leksaker, pussel, böcker, filmer och pysselmaterial. Vi anordnar också många aktiviteter; till exempel har vi clownverksamhet, Pippi-dagen, det kommer ”kändistomtar” på besök och mycket, mycket annat. 

barn kramar nallen stiffe

Stiffe, en kompis till barn i alla åldrar

Även de allra minsta barnen kan leka med Stiffe, nallen är lämplig för barn från 0 år. Vår nalle är:  

  • Barnsäker
 

  • Tillverkad av giftfritt material
 

  • Eld- och flamsäker
 

  • Inga tillsatta flamskyddsmedel
 

  • Återvinningsbar
 

  • Maskintvättbar i 40° och kan torktumlas skonsamt

Produkterna är också testade enligt de säkerhetskrav som gäller i Sverige och Europa och har fått märkningen CE enligt EN71. Läs mer om det här. Det är en fin gest att bry sig om och hjälpa andra, och det gör du när du köper Stiffe. Därför tycker vi också att Stiffe är världens snällaste julklapp.

Bli månadsgivare via Autogiro

Efter en tid kommer ett brev med personligt tack. Vill du stödja någon speciell verksamhet eller ett särskilt område?

Skänk ett valfritt belopp

Det enklaste sättet att stödja Stiftelsens arbete är att swisha valfritt belopp till nummer: 123 290 95 62 eller scanna QR-koden ovan med din Swish-app. 

Våra givare

Vi vill rikta ett stort tack till alla våra givare genom tiderna. för Stiftelsen att stödja de sjuka barnen och deras anhöriga på många olika sätt.